Verkstedet

Verkstedet vårt ledes av vår verksmester, og våre dyktige medarbeidere er vår styrke på verkstedet. De kan det som må kunnes om elektronikk, mekanikk og hydraulikk på Hiab lastebilkraner, Zetterbergs dumpere og utstyr, Laxo liftdumpere, Zepro bakløftere, Multilift krokløftere med mer.

Verkstedet er trivelig og moderne utstyrt med plass til 4 store biler samtidig. Vi har det utstyret som skal til for å løse de fleste utfordringer, med traverskran og løftebukker.

Vi har det ofte travelt, men hvis du stikker innom verkstedet med et problem vil vi ta oss tid til å vurdere det og gi deg råd. VELKOMMEN til oss på Nyborg!

KNAS AS er eneforhandler på Hiab lastebilkraner, Zetterbergs Eurodumper og Eurotipper, Laxo, Multilift og bakløftere Z-løft. Vi har følgelig tilgang til hele delesortimentet til Hiab, og på meget kort tid.

Ønsker du å få smurt opp kranen din, så gjør vi det gjerne for deg.

Har du akutt behov for hjelp og ikke kan komme til oss, vil vi bistå over telefon eller rykke ut for å sikre best mulig sikkerhet, og ikke minst få deg raskest mulig i gang igjen.

Verkstedet foretar årskontroller på kraner, og som kunde vil du en gang i året få innkalling til årlig kontroll av ditt påbygg.

Vi er sakkyndig virksomhet, medlem av Løfteteknisk Forening og av Påbyggergruppen, samt foretar sertifisering av nytt og brukt utstyr. Og vi utfører de nødvendige tester for å sikre at ditt utstyr er i topp stand.

Sikkerheten er viktig når en jobber med utstyr som dette, og i våre lokaler har vi utstilt et utvalg av støttebensplater, båndstropper, rundsling etc. Her bidrar vi gjerne med anbefalinger.

Ved å handle hos KNAS AS vil du alltid få førsteprioritet.

Referansegalleri

Kontakt oss:

Har du spørsmål om våre tjenester? Send oss en melding i skjemaet under

  • HIAB
  • HIAB Multilift
  • LAXO
  • ZEPRO
  • Zetterbergs